Din 1996

1996

1996

Suntem in inima Tudorului de-o viata. De 20 de ani, ne bucuram de pofta de viata oferita de atmosfera studenteasca, pe care am ales sa o intoarcem iesenilor sub forma celor mai gustoase produse, servite rapid si fara prea multe fite ospataresti.

Am aparut in inima campusului ca o alternativa la uriasa cantina, in care studentii faceau cu randul „de serviciu”, dar care tinea si loc de discoteca, in serile lungi de weekend

2000

2000

Nimic nu a reusit sa ne intoarca din drum. Atunci cand soarele a disparut de pe cer si toti prevesteau sfarsitul lumii, am transformat acest lucru intr-o uriasa distractie, privind lumea prin ochelari de eclipsa.
Am ramas aici si atunci cand cantina studenteasca s-a transformat in mall. Iar daca unii vedeau deja traiul in campus gri si plictisitor, noi am ramas cu aceleasi preturi atractive si cu aceeasi pofta de viata.

2008

2008

Ne-am incapatanat sa rezistam si atunci cand discotecile dintre camine au dat muzica din ce in ce mai incet, pana au inchis-o de tot. Nimic nu se compara insa cu meciurile de la Campionatul European de Fotbal si, mai ales, cu serile memorabile de dupa, alaturi de suporterii adevarati.
Poate ca romanii nu s-au intors victoriosi de la nici un turneu final, insa am reusit sa facem din orice prilej de intalnire cu prietenii o adevarata sarbatoare.

2012

2012

Revolutia tehnologica si era tabletelor nu ne-au luat prin surprindere. Londonezii au surprins acest lucru printr-o Olimpiada, noi am sarbatorit-o in stil propriu, venind in intampinarea iesenilor mai prompt, mai rapid, la un simplu slide pe smartphone. Toate acestea nu ne-au facut sa uitam insa de lucrurile simple ale vietii de student: invatat pe rupte, mancat pe apucate si distractie cat cuprinde.
Bataile cu apa, berea „la gard” si fetele „de la Chimie” nu vor disparea niciodata. Toate au ramas in inima noastra.
In inima Tudorului, Class te asteapta cu meniuri speciale, la aceleasi preturi studentesti. De 20 de ani…

2023

Cand faci un lucru timp de 27 de ani