Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.classiasi.ro, incluzand accesul, navigarea, comentariile si produsele comandate, reprezinta acordul implicit de respectare a Termenilor si Conditiilor din cuprinsul acestui document.

Continutul site-ului www.classiasi.ro, alcatuit din articole, imagini, elemente de grafica, intra sub incidenta legislatiei privind protectia drepturilor de autor si a legislatiei privind proprietatea intelectuala. Folosirea oricarui element fara acordul explicit al administratorilor www.classiasi.ro se sanctioneaza conform legii.

Administratorii site-ului www.classiasi.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral continutul acestuia, fara instiintarea prealabila a utilizatorilor.


Conditii de livrare

www.classiasi.ro isi rezerva dreptul de a actualiza zilnic preturile si produsele de pe site. In caz de neconcordanta intre pretul zilnic si cel afisat pe site, pretul de livrare este cel acceptat de client in urma discutiei cu reprezentantii serviciului de vanzari. Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare.

Comanda minima pentru comenzile de pe raza municipiului Iasi – 40 LEI * fara bauturi 

Plata produselor comandate prin intermediul site-ului www.classiasi.ro se poate efectua atat online, cat si in numerar, la livrare. Livrarea produselor se face de catre agentii www.classiasi.ro, in intervalul si in baza unei comenzi minime afisate pe site sau stabilite direct cu reprezentantii serviciului de vanzari.

Orice reclamatie privind starea produselor, conditiilor de livrare ori eventuale neconcordante ce tin de pret, trebuie comunicata imediat reprezentantilor www.classiasi.ro, pentru verificarea si inlocuirea acestora, atunci cand acest lucru se impune, insa doar cu conditia returnarii acestora in totalitate sau consumate in proportie de 10%.


Confidentialitate

www.classiasi.ro va folosi datele personale transmise de cumparator doar in scopul mentionat, al livrarii de bunuri si servicii sau al transmiterii de mesaje promotionale catre cumparator. Administratorii acestui site nu vor face publice si nu va instraina gratuit sau contra cost date privind informatii personale ale clientilor. Acordul dat pentru termenii si conditiile enuntate pe www.classiasi.ro, reprezinta asumarea acestora de catre cumparator.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate www.classiasi.ro nementionata in prezentul document se va solutiona pe cale amiabila. In caz contrar, competenta revine instantelor de judecata din Romania.